Részletek

2022.11.21. 14:05

Fotókon a 22-esen történt baleset: buszt előztek az egymásba csapódó autók

Kisbusz és személyautó ütközött a 22-es főút dejtári elágazójánál a napokban, hárman kórházba is kerültek. A rendőrök most újabb részleteket osztottak meg a baleset kapcsán.

Nool

Egy figyelmetlen előzés okozta a balesetet

Forrás: police.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, baleset történt a napokban a 22-es főút dejtári elágazójának közelében. Mint írtuk, a balesetben egy kisbusz és egy személyautó volt érintett, előbbi a baleset következtében az oldalára borult és az árokba csapódott. A kisbuszban öten, míg a személyautóban egy személy utazott, közülük három férfit kellett könnyebb sérülésekkel kórházba szállítani. 

Kisbusz és személyautó ütközött a 22-es főút dejtári elágazójánál 2022.11.17.
Forrás: police.hu

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság ma arról tájékoztatott közleményében, hogy az egyik járművet egy 53 éves férfi vezette. A sofőr egy előtte haladó autóbusz előzésébe kezdett, azonban a manőver előtt nem győződött meg arról, hogy az autóbusz előzését már egy másik gépjármű is megkezdte, így végül összeütköztek.

Kisbusz és személyautó ütközött a 22-es főút dejtári elágazójánál 2022.11.17.
Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában