Baleset

2022.11.17. 13:31

Kisbusz és személyautó ütközött a 22-es főút dejtári elágazójánál, hárman kórházba kerültek (frissítve)

Egy személyautó és egy kisbusz ütközött csütörtök délután a dejtári elágazónál, a 22-es számú úton.

N. O.

Szeles Péter, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője portálunknak elmondta, hogy a baleset következtében a kisbusz az oldalára borult, majd az árokba csapódott. Hozzátette: a balesetben hat ember volt érintett, a kisbuszban öt, míg a személyautóban egy személy utazott.

A hivatalvezető arra is kitért, hogy a balassagyarmati hivatásos tűzoltók és az Érsekvadkert Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjai vonultak a helyszínre, akik áramtalanították a járműveket és biztosítják a helyszínt. A műszaki mentés ideje alatt teljes útzár van érvényben.

Mint megtudtuk: az egységek kiérkezése előtt mindenki elhagyta a gépjárműveket, ugyanakkor a mentők és a rendőrök is a helyszínre mentek.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat sajtószóvivője portálunk megkeresésére elárulta, hogy a helyszínre több mentőegységet is riasztottak, ahonnan három férfit könnyebb sérülésekkel szállítottak a bajtársak a területileg illetékes kórházba.

Frissítés (14:45):

Befejezték a helyszínelést és a műszaki mentést az Ipolyszög és Érsekvadkert között történt közúti közlekedési baleset helyszínén. A forgalom ismét zavartalanul halad az érintett útszakaszon – tájékoztatott közleményében a rendőrség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában