Bűnmegelőzés

2022.06.07. 16:42

Gyermekotthonokban élő fiataloknak tartottak előadást a nógrádi rendőrök

A gyermekotthonokban élőknek rendezett gyermeknapi programot a Nógrád Megyei Gyermekvédelmi Központ a napokban Somoskőben. A rendezvényen a Nógrád megyei bűnmegelőzési szakemberek is hasznos tanácsokkal látták el a fiatalokat.

Nool

Forrás: police.hu

Különféle készségfejlesztő feladatokkal várták a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzéssel foglalkozó szakemberei június 3-án Somoskőben mindazokat a diákokat, akik részt vettek a Nógrád Megyei Gyermekvédelmi Központ által szervezett gyermeknapon. A gyermekotthonok lakóinak rendezett programot a Somoskői Kirándulóközpontban tartották meg. A rendezvényen a kézműves foglalkozások, ügyességi játékok, ugrálóvár és lovaglási lehetőség mellett a gyerekek a rendőr-főkapitányság szakembereinek segítségével bűnmegelőzési feladatokkal is megismerkedhettek. 

Forrás: police.hu

– A fiatalok érdekes kompetenciafejlesztő, kreativitást erősítő és áldozatvédelemmel kapcsolatos játékos feladványokat oldhattak meg, amelynek sikeres megfejtését ajándékkal díjazták a szervezők – írta a gyermeknapi rendezvényről hírportálunkhoz eljuttatott közleményében a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában