Tűz

2022.05.30. 16:02

Lángokban álltak a polcon sorakozó áruk egy salgótarjáni vegyesboltban

Tűz volt egy Salgótarján, Petőfi úti vegyesboltban vasárnap hajnalban – tájékoztatta hírportálunkat Kapás Márton, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Nool

Borítóképünk illusztráció!

Forrás: Shutterstock

– Egy segítő szándékú illető vette észre a vegyesboltban vasárnap hajnalban felcsapott lángokat, ő értesítette a katasztrófavédelem tűzoltóegységeit a 112-es segélyhívó telefonszámon. Kollégáim kiérkezésekor nagyjából két négyzetméternyi területen lángolt a bolt polcain  elhelyezett áru – mondta el a Nool.hu érdeklődésére Kapás Márton. 

Mivel ebben az időben még senki nem tartózkodott a boltban, így a salgótarjáni hivatásos tűzoltóknak el kellett távolítani az üzlethelyiség kirakatát védő rácsot, majd be kellett törni a kirakatablakot, hogy bejussanak megfékezni a lángokat. A Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szerint a tüzet vélhetően elektromos meghibásodás okozta. Mivel a hajnali órában a bolt még üres volt, így szerencsére személyi sérülés nem történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában