Bilincsben

2022.04.01. 10:38

Nem emlékszik tettére a salgótarjáni anyagyilkos, letartóztatták

A Nógrád Megyei Főügyészség indítványa alapján a Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája elrendelte annak az 56 éves salgótarjáni nőnek a letartóztatását, aki leszúrta 75 éves édesanyját.

Nool

Forrás: police.hu

Ahogy arról portálunk is beszámolt, március végén az épp lábadozó gyanúsítottat otthonában meglátogatta idős édesanyja. A találkozó beszélgetéssel kezdődött, ami szóváltásba torkollt, míg végül a gyanúsított egy 21 centi pengehosszúságú késsel több testrészén is megszúrta édesanyját, akinek a nyaki szúrt sérülések következtében kialakult légembólia, valamint a jelentős vérveszteség a halálát okozta.

A nyomozó hatóság a nőt emberölés elkövetésével gyanúsította meg. A gyanúsított vallomása szerint a történtekre nem emlékszik, de a cselekmény elkövetését elismerte. Az ügyészség indítványt tett a letartóztatására, melyet a nyomozási bíró – a szökés, elrejtőzés megakadályozása érdekében - egy hónapra el is rendelt.

A döntést a gyanúsított, a védője és az ügyész is tudomásul vette, azért az végleges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában