Rendőrkézen

2022.01.12. 10:20

Egy órán belül elfogták a zsaruk a salgótarjáni rablót

A támadó a városközpontban rabolta ki áldozatát.

Nool

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint január 10-én az esti órákban Salgótarján belvárosában kezdeményezett beszélgetést a sértettel a 24 éves férfi. A feltételezett elkövető szeszes italt ígért, és a közelben lévő társasházba becsalta a sértettet, ahol több alkalommal megütötte, aki ennek következtében elesett. 

A támadó a sértett ruházatát átkutatta és abból egy mobiltelefont, készpénzt és cigarettát vett ki.  A férfi a sértett kérésére a mobiltelefont visszadobta, majd a további megszerzett értékekkel a helyszínről elfutott - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon

Forrás: police.hu

Hozzátették, hogy a gyors rendőri intézkedésnek és az adatgyűjtésnek köszönhetően a nyomozók egy órán belül azonosították, elfogták a 24 éves salgótarjáni lakost, és az elvett pénz egy részét lefoglalták.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállított férfit a rendőrök rablás miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására az ügyészségen.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában