elfogás

2021.10.01. 09:45

Rendőrkézen a salgótarjáni drogdíler

A salgótarjáni rendőrök elfogták azt az 59 éves férfit, aki a gyanú szerint lakásán árulta a kábítószert.

Forrás: police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint a Salgótarjáni Rendőrkapitányság eljárást folytat kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt egy salgótarjáni lakos ellen.

Fotó: police.hu

A rendőrök augusztusban a gyanúsított lakóhelyének közelében ellenőriztek öt férfit, akiknél kábítószergyanús anyagot találtak. A beszerzett szakértői vélemény alapján a megtalált por – etil-hexedron tartalmú anyagot tartalmazott, amely kábítószernek minősül. A nyomozás során a rendőrök előtt világossá vált, hogy a férfiak ezeket a szereket a gyanúsítotttól szerezték be.

Fotó: police.hu

Amikor a felderítő munka eredményeképp a férfi ismét a rendőrség látókörébe került, nála szeptember 29-én a nyomozók kutatást tartottak. Gyanújuk beigazolódott, hiszen a lakásán kis alufólia csomagokban, előre kiporciózva kábítószergyanús por állagú anyagot, illetve számos olyan pakkot is találtak, amelyek fehér kristályos szerkezetű, szintén kábítószergyanús anyaggal voltak szennyezve. A nyomozók az 59 éves férfi otthonában több, a bűncselekményből származó pénzen vásárolt tárgyat is lefoglaltak.

A férfit a rendőrök elfogták, előállították és gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A hatóság tagjai előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában