rendőrkézen

2021.10.05. 10:24

Nincs menekvés: három körözöttet fogtak el a Nógrád megyei rendőrök

A rendőrök két férfit és egy nőt igazoltattak, akik ellen elfogatóparancs volt érvényben.

Nool

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

A járőrök október 3-án a délutáni órákban Somoskőújfaluban igazoltatták azt az 51 éves férfit, aki ellen a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja rendelt el körözést, mivel az elzárás büntetésének letöltését a megszabott határidőig nem kezdte meg. A rendőrök a helyi lakost elfogták a Balassagyarmati Fegyház és Börtönbe szállították.

Mátraverebélyben ugyanezen a napon igazoltattak a rendőrök egy 45 éves nőt. Az ellenőrzés során megállapították, hogy ellene a Salgótarjáni Járás Bíróság garázdaság miatt rendelt el körözést. A rendőrök a helyi lakost elfogták, előállították és őrizetbe vették – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A Balassagyarmati Törvényszék szintén garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt kiadott elfogatóparancsa volt érvényben a 66 éves salgótarjáni férfi ellen, akit a járőrök október 4-én a megyeszékhelyen elfogtak, előállítottak és őrizetbe vettek – tette hozzá a rendőrség.

Forrás: police.hu | Borítóképünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában