rendőrkézen

2021.08.04. 09:27

Közúti ellenőrzésen buktak le a sóshartyáni drogosok

A salgótarjáni rendőrök két sóshartyáni férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Forrás: police.hu

A police.hu tájékoztatása szerint a Salgótarjáni Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai a megyeszékhely belterületén ellenőriztek augusztus 2-án az éjjeli órákban egy személygépkocsival közlekedő 24 éves férfit és annak 26 éves utasát. Az igazoltatás megkezdése előtt a 26 éves férfi ruházatának zsebéből két darab alufólia-csomagot dobott ki, amit a rendőrök észrevettek, és abban bruttó 8,9 gramm fehér színű, kristályos kábítószergyanús anyagot találtak meg és foglaltak le.

Fotó: police.hu

A rendőrök a járművezető ruházatát és a gépkocsit átvizsgálva további bruttó 10,55 gramm fehér színű, kristályos kábítószergyanús anyagot találtak meg, amit szintén lefoglaltak. A kristályos anyagokon elvégzett gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A hatóság tagjai a két sóshartyáni lakost elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában