baleset

2021.08.19. 18:55

Busz balesetezett Rónafalu és Salgótarján között, hosszú sorokban állt a forgalom

Csütörtök délután terjedt el a hír a közösségi oldalon, hogy baleset történt Rónafalu és Salgótarján között. Az eset miatt, a rendőri intézkedés ideje alatt torlódás alakult ki az úton.

Nool

Forrás: Facebook

Fotó: Fenes Gergő

Augusztus 19-én került fel egy videó a közösségi oldalra, amelyen a Rónafalu és Salgótarján közti útszakaszon hosszú sorban kígyóznak az autók. Az úton ugyanis láthatólag baleset történt, amiben egy busz is érintett volt. Az esethez rendőröket is hívtak, az intézkedés ideje alatt pedig állt a forgalom. Portálunk a balesettel kapcsolatban felkereste a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságot is, akik elmondták:

- A Rónafalut és Salgótarjánt összekötő útszakaszon 2021. augusztus 19-én 17 óra körül eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személygépkocsi. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, a járművekben anyagi kár keletkezett. A baleset helyszínelésének idején a rendőrök az adott útszakaszt félpályán lezárták, azonban a forgalomkorlátozás már nincs érvényben.

Fotó: Oláhné Szente Violetta / Facebook

Olvasónk szemtanúja volt a balesetnek. Kérdésünkre elmondta: amikor odaértünk még a rendőrség nem volt a helyszínen, de perceken belül megérkeztek. A helyszínelés maximum fél óráig tartott, aztán a forgalmat továbbengedték, de ezalatt sokan visszafordultak Salgótarjánba.

Majd hozzátette: A buszsofőr elvállalta, hogy ő volt a hibás. A baleset másik érintettjei egy piros Hondában utaztak. Az autóban két hölgy ült, ők nagyon meg voltak riadva, de személyi sérülés nem történt.

Fotó: Fenes Gergő / Facebook
Fotó: Oláhné Szente Violetta / Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában