bilincsben

2021.03.17. 10:01

Elkapták a rendőrök a salgótarjáni besurranót, aki több lakásból is lopott

Őrizetbe vették a salgótarjáni nyomozók azt a 21 éves helyi lakost, aki több ingatlanból lopott el értékeket.

Nool

Forrás: police.hu

A rendőrségre egy nő tett bejelentést március 15-én a délelőtti órákban, miszerint salgótarjáni lakásában egy besurranót ért tetten, aki ezt követően elmenekült.

A rendőrök a széleskörű adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül beazonosították, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható H. Attila helyi lakost.

A rendőrség tájékoztatása szerint, a férfi a bejelentést megelőzően a sértett lakásába – távollétét kihasználva – a nyitott bejárati ajtón át bement, és a helyiségeket átkutatta, azonban a nő hazaért és cselekménye közben megzavarta őt. A tulajdonos a férfit távozásra szólította fel és a zsebéből az eltulajdonított mobiltelefont kivette, amelyet követően a terhelt a lakásból kiszaladt.

A beszerzett adatok alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy az ezt megelőző időben több alkalommal – a tulajdonos tudta és belegyezése nélkül – felment egy salgótarjáni körbe kerített családi ház nyitott padlására. A helyiségből két láncfűrészt, sövény- és szegélynyírót és egy fűkaszát tulajdonított el.

A rendőrök a férfit elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították, és kétrendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, és őrizetbe vették. A hatóság tagjai az eltulajdonított értékek egy részét megtalálták és lefoglalták.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában