újabb részletek

2021.01.14. 11:54

Salgótarjáni gyilkosság: összetört arccal, lepedőbe tekerve találta meg halott feleségét a férj

Mint arról szerdán beszámoltunk, a rendőrök elfogták a salgótarjáni emberölés gyanúsítottját, aki a kihallgatásán egy korábbi gyilkosságot is beismert. A TV2 úgy tudja, hogy a keddre virradóan megölt nő a tragédia előtt együtt italozott kegyetlen gyilkosával. Az áldozatot a férje találta meg egy lepedőbe tekerve.

Nool

A Tények információi szerint a megyeszékhelyen, az egyik üzemben dolgozó nő munka után nem ment haza, hanem a Tarján-patak partján ivott az ismerőseivel – ez nem először fordult elő. Ezúttal valamin nagyon összevesztek, majd az egyik férfi – a szerdai rendőrségi tájékoztatóból kiderült, hogy egy 45 éves hajléktalanról van szó – brutálisan összeverte, majd megkéselte a nőt.

Az áldozat és férje Kazáron élt. Miután az asszony nem ment haza, a férj kedden kora reggel keresni kezdte őt Salgótarjánban, de már csak a holttestét találta meg.

– Magamra haragszok, hogy nem mentem be egyből, be kellett volna menni akkor – nyilatkozott megtörten a férfi. Könnyeivel küszködve arról is beszámolt, hogy egy lepedőbe tekerve találta meg a feleségét a patak partján. – Kijjebb húztam teljesen, ahogy tudtam. Próbálgattam élesztgetni, de már láttam, hogy már nem él. Szét volt törve az arca teljesen.

" data-width="500" data-show-text="true">

">‼️Most érkezett‼️ Egy 45 éves hajléktalan több késszúrással végzett azzal a nővel, akinek hétfőn reggel találták meg a holtestét Salgótarjánban. A férfi egy korábbi gyilkosságot is beismert! 😲

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában