rendőrkézen

2020.12.23. 09:33

Erőszakkal fizettette ki a lányfuttató a szolgáltatásokat, felfüggesztettre ítélte a bíróság

A Salgótarjáni Járási Ügyészség vádemelése nyomán a bíróság felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte azt a 32 éves nőt és 31 éves élettársát, akik a nőtől szexuális szolgáltatást igénybe vevő férfi értékeit szerezték meg erőszakkal.

Forrás: shutterstock

A 32 éves nő 2019. decemberében egy salgótarjáni szórakozóhelyen ismerkedett meg a sértettel, és felajánlotta neki, hogy ellenszolgáltatás fejében hajlandó vele szexuális kapcsolatot létesíteni. A vádlottak közös lakóhelyére mentek, ahol a szexuális együttlétet követően a férfi nem volt hajlandó a nőt kifizetni, ezért az telefonon segítséget kért az élettársától.

Az élettársa azonnal az otthonukba ment, ahol számon kérte a sértettet, követelte tőle a nő pénzét, eközben a sértettet ököllel meg is ütötte, majd kilökdöste a lakásból úgy, hogy annak dolgai értékei ott maradtak. A nő a szexuális szolgáltatás ellenértékeként elvette a sértett 24.000 forintját, majd a sértett kabátját és szemüvegét elégették, mobiltelefonját pedig a férfi megtartotta magának.

A sértettet ért ökölütés arccsonttörés, vagy a szemgolyó mélyebb részeinek sérülése létrehozására is alkalmas volt, a súlyosabb sérülés elmaradása csak a véletlennek köszönhető.

Az ügyészség a vádlottakkal szemben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására tett indítványt önbíráskodás bűntette – valamint a férfi ellen ezzel halmazatban súlyos testi sértés bűntett kísérlete – miatt, a Salgótarjáni Járásbíróság az ügyészi indítvánnyal egyetértve a nőt 1 év 4 hó, élettársát pedig halmazati büntetésként 1 év 8 hó börtönbüntetésre ítélte, mindkettejük büntetésének végrehajtását 2 évi próbaidőre felfüggesztette.

Forrás: Nógrád Megyei Főügyészség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában