Rendőrkézen

2020.11.03. 10:54

Három órán belül elfogták a jobbágyi tolvajt a rendőrök

Három órán belül beazonosították és elfogták a 29 éves feltételezett elkövetőt a pásztói rendőrök.

Forrás: police.hu

A rendőrség ügyeletére november 2-án a délutáni órákban tettek bejelentést, miszerint az egyik jobbágyi családi házba betörtek, és onnan különböző szerszámgépeket és készpénzt loptak el. A pásztói nyomozók az azonnalos forrónyomos intézkedések eredményeképpen beazonosították és három órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 29 éves jobbágyi lakost.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A férfi a bejelentést megelőzően a település egyik családi házába a nyitott ablakon keresztül bement, majd onnan különböző szerszámgépeket, karórákat, készpénzt és egy masszírozógépet lopott el. A nyomozók a végrehajtott kutatások során az eltulajdonított értékek egy részét megtalálták és lefoglalták.

Fotó: police.hu

A Pásztói Rendőrkapitányság épületébe előállított férfit a nyomozók lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában