baleset

2020.11.16. 10:06

Frontális ütközés, sérültek, ittas vezetők – rengeteg baleset történt a napokban a nógrádi utakon

Nógrád megyében egy halálos kimenetelű, valamint két személyi sérüléssel járó és hét anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Salgótarján,Bajcsy-Zsilinszky út. Autóbaleset amelyben ketten életüket vesztették.

Fotó: Hegedűs Márk

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt Salgótarján külterületén november 12-én a reggeli órákban. A balesetet okozó 17 éves járművezetőt a rendőrök őrizetbe vették, és a bíróság elrendelte letartóztatását.

A délutáni órákban Bárna belterületén, a Kossuth úton egy 45 éves férfi tért át a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött a vele szemben közlekedő gépjárművel. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív jelzést adott. A balesetben mindkét gépkocsi vezetője megsérült.

Pásztó belterületén a Fő úton kanyarodott balra személygépkocsijával egy 41 éves nő november 13-án a reggeli órákban, amikor összeütközött a vele szemben, egyenesen közlekedő másik járművel. A balesetben a nő sérült meg.

A megye területén az elmúlt négy napon további hét anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén, valamint hét ittas járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában