lopás

2019.11.14. 12:19

Több autót is feltört egy férfi Nógrádmegyerben

Egy 27 éves férfit vettek őrizetbe a szécsényi nyomozók.

Forrás: police.hu

A Szécsényi Rendőrkapitányság 2 rendbeli lopás bűntett és 9 rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 27 éves R. Sándor ellen.

A férfi a megalapozott gyanú szerint november 9-én az éjszakai órákban az egyik nógrádmegyeri családi ház udvarára bement és az ott parkoló, nyitott személygépkocsiból készpénzt és iratokat lopott el.

Fotó: police.hu

A nyomozás adatai szerint R. Sándor megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2019. május elseje és október 26. között a község egyik éttermének parkolójába, valamint további öt családi ház udvarára ment be, és kilenc – nyitott – gépjárműből készpénzt, autósrádiót, mobiltelefont és pendrive-ot tulajdonított el. A gyanúsított mindezen túlmenően az egyik nógrádmegyeri családi házba annak kulcsával bement és az ingatlanból, valamint az udvaron parkoló nyitott gépjárműből készpénzt, bicskát és egy adathordozót lopott el.

A nyomozók a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállított férfit gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. A rendőrök a napokban kezdeményezik R. Sándor letartóztatását az illetékes ügyészségen.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában