lopás

2019.10.24. 13:13

Két autót is lopott egy éjszaka alatt egy páros Szentén

A rétsági rendőrök pár órán belül elfogtak egy 21 éves férfit és fiatalkorú társát, akik Szentéről vitték el a sértettek gépjárművét.

Forrás: police.hu

A Rétsági Rendőrkapitányság két rendbeli jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 21 éves szentei férfi és egy 15 éves balassagyarmati társa ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi és a fiatalkorú lány október 23-án az éjszakai órákban Szente belterületén egy nyitott állapotban lévő gépkocsiba beült, és azt a benne hagyott indítókulccsal a férfi beindította, amivel Budapestre akartak menni. A településen a férfi egy árokba hajtott, ezért az autót otthagyták. Ezt követően találtak egy másik nyitva lévő autót, a benne hagyott indítókulccsal, azzal eljutottak Hatvanig, ahol a gépkocsi meghibásodott és megállt.

Fotó: police.hu

A páros autóbusszal visszautazott. Az egyenruhások Magyarnándor és Szente közötti útszakaszon fogták el őket. A rendőrkapitányságra előállított férfit és fiatalkorút a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság tagjai a férfit őrizetbe vették, valamint megállapították, hogy érvényes vezetői engedéllyel nem rendelkezik, ezért vele szemben szabálysértési eljárást is kezdeményeztek.

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában