csalás

2019.03.29. 10:21

Szemrebbenés nélkül vásárolt más kártyájával a salgótarjáni nő

Egy 60 éves salgótarjáni nőt hallgattak ki gyanúsítottként a nyomozók.

nool.hu

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság két rendbeli csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Istvánné 60 éves salgótarjáni lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsított március 28-án a délelőtti órákban a megyeszékhely belterületén, az egyik országos áruházlánc helyi üzletében magához vett egy pénztárnál felejtett pénztárcát az abban elhelyezett készpénzzel, személyes okiratokkal és bankkártyákkal. B. Istvánné nem sokkal később egy közeli dohányboltban akart fizetni a sértett nevére kiállított bankkártyával, azonban a tranzakció nem sikerült. A gyanúsított ezt követően a másik – a sértett hozzátartozója nevére kiállított – bankkártyát felhasználva kifizette a dohányárut.

A 60 éves helyi lakost a rendőrök a bejelentést követően elfogták, a kapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában