Időjárás

2024.03.16. 07:30

Borongós, hűvös idő és sok csapadék a mai nap prognózisa Nógrádra

Tovább folytatódik a felhőzet növekedése, sok helyen borult lesz az ég. Szombatra a felhők és záporok veszik át a főszerepet. A maximum hőmérséklet 16 fok körül alakul.

Nool.hu

A Köpönyeg előrejelzése szerint ma az erősen felhős, vagy borult égből többfelé várható eső, zápor. Csak délutántól északnyugat felől csökken a csapadékhajlam. Az északnyugati szél fokozatosan megerősödik. 10-17 fok valószínű.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli fagyos idő és a helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet. 

Vasárnap eleinte még borongós lesz az idő, és itt kisebb eső is előfordul. Később megyeszerte naposra fordul az idő. Délelőtt továbbra is erős lesz az északnyugati szél. 14 fok körül alakul a hőmérséklet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!