Időjárás

2023.08.08. 07:35

Esővel ma már nem kell számolnunk, de az augusztus még adós a nyárral

Egyelőre marad a szokatlanul hűvös idő, de a hétvégére már visszatérhet a kánikula, A maximum-hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul

Nool.hu

A hűvös, szeles időre kell számítani az elkövetkezendő pár napban

Forrás: Shutterstock

A Köpönyeg előrejelzése szerint ma fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütésre számíthatunk. Az északnyugati szél még gyakran lesz élénk. Mindössze 20 és 25 fok között alakul a hőmérséklet. Egyelőre nem lesz nyári idő.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. Az erősödő nappali felmelegedés és a sok napsütés pozitívan befolyásolja hangulatunkat, ezért ajánlott kihasználni a kellemes időjárást és minél több időt a szabadban tölteni.

Szerdán eleinte napos, fátyolfelhős idő lesz, majd délután északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és estétőlelszórtan záporesők is kialakulnak. Az északnyugati szél ismét erőre kap. 25 fok körüli értékeket mérhetünk.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!