Időjárás

2023.05.29. 07:30

Marad a nyárias meleg, Nógrádban is csak néhol lesz egy-egy kisebb zápor

Ma is sokfelé számíthatunk napsütésre, de néhol erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés, és helyenként záporok, zivatarok is kialakulhatnak.

Nool

Kellemes, tavaszias idővel számolhatunk az előttünk álló hosszú hétvégén

Forrás: Shutterstock

A Köpönyeg előrejelzése szerint ma a többórás napsütést gomolyfelhők zavarják, és eleinte főleg délen, majd délután a Dunántúlon és északkeleten alakulnak ki záporok, zivatarok. Az északkeleti szél megélénkül. 25-26 fok körül alakul a hőmérséklet.

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. Az erősödő nappali felmelegedés és a sok napsütés pozitívan befolyásolja hangulatunkat, ezért ajánlott kihasználni a kellemes időjárást és minél több időt a szabadban tölteni.

Keddel magasra törnek a gomolyfelhők a napsütés mellett, és szórványosan várhatók záporok, zivatarok. Az északkeleti szél néhol megerősödik. Marad a 23-29 fokos maximum.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!