bemutató

2018.11.28. 16:55

TOP50: javultak Nógrád megye gazdasági mutatói

Szerdán immár 13. alkalommal mutatták be a Nógrád Megyei Hírlap, a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága összefogásából született Top50 című kiadványt a Kubinyi Ferenc Múzeumban. Az eseményen kamarai díjakat is átadtak.

Palchuber Kinga

Forrás: NMH

Fotó: Hűvösi Csaba

Tizenhárom esztendő már jelentős időnek számít egy időszaki kiadvány életében. Ez alatt sok minden változott mind a vállalkozásokat, mind a kiadványkészítőket érintően. A szándék azonban máig változatlan maradt, hogy a kötetben hitelesen és szakmai szempontok alapján mutassák be a Nógrád megyében székhellyel rendelkező gazdálkodók helyzetét, valamint azok előremutató eredményeit.

Dr. Tordai Péter, a Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke beszédében elmondta: büszke rá, hogy a Top50 kiadványt bemutató esemény immár Nógrád megye gazdasági és vállalkozói életének egyik legrangosabb eseményévé nőtte ki magát az elmúlt évek alatt.

– A kötet mindig önmagáért beszél, mert a benne foglaltak rendre hű képet adnak szűkebb hazánk gazdasági helyzetéről és jelenlegi pozíciójáról – tette hozzá az elnök.

Dr. Tordai Péter bizalmát fejezte ki aziránt, hogy a 2017-ben tapasztalt pozitív tendenciák a jövőben is folytatódnak, s megyénk a gazdasági mutatóit tekintve előrébb léphet az országos rangsorban.

Balla Mihály országgyűlési képviselő köszöntőjében hangsúlyozta: Nógrád gazdasága évről évre pozitív fejlődést mutat, hiszen egyre több nemzetközi cég létesít telephelyet és üzemet szerte a megyében. A honatya példaként említette többek között a rétsági és a berceli beruházásokat, de a kelet-nógrádi rész fejlődését is kiemelte.

A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöksége idén is elismerte a megyében működő cégek és intézmények sikerét.

További részletek és a díjazottak listája a Nógrád Megyei Hírlap november 28-ai számában.

Címkék#TOP 50

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!