Betegség

2024.04.06. 19:50

Gáspár Zsolti súlyos betegségéről mesélt

A Farm VIP nógrádmegyeri házigazdáját nemrégiben meg kellett műteni, de pár napja ismét egy súlyos beavatkozáson esett át.

Nool.hu

Ahogy arról az Origo még februárban beszámolt, Gáspár Zsolti minden évet azzal kezd, hogy alapos orvosi kivizsgálásnak veti alá magát, idén pedig nem voltak teljesen rendben a leletei – olyan problémája akadt, ami csak műtéti úton kezelhető. Akkor csak szűkszavúan annyit mondott, hogy az orvosa beavatkozást javasolt, hiszen nem először lépett fel nála ez a probléma. Bár nagyon félt a műtéttől, azonnal felkeresett egy sebészt.

A Farm VIP házigazdája két életmentő műtéten is átesett, ami fontos dologra hívta fel a figyelmét.

Elég problémás volt a januárom. Elmentem a salgótarjáni kórházba, ahol elküldtek négy-öt vizsgálatra. Elmentem röntgenre, ultrahangra, szűrővizsgálatra, utóbbi pedig nagyon fontos, mert akkor jön rá az ember, hogy probléma van az emberi testben.

– Mondom másfél hónapon belül kétszer altatnak, elfelejtek mindent. Jelenleg karvédőt hordok, amit csak fürdésnél tudok levenni – árulta el a Mokkában Zsolti gazda.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!