Lakodalom

2024.01.31. 16:40

Gáspár Zsolt közelgő esküvője körül sokasodnak a gondok

Annak ellenére, hogy a Gáspár testvérek nemrég rendezték kapcsolatukat, a feszültség továbbra is megtalálható a családban.

Nool.hu

Jelenleg Zsolt esküvője kavarja fel a kedélyeket, sokan szeretnének részt venni az eseményen. Ezt tetézi, hogy Zsolt rajongói Győzőt szorongatják azért, hogy bejussanak a nagyszabású bulira.

Gáspár Zsolt a Borsban jelentette be, hogy ismét feleségül veszi korábbi kedvesét, Rácz Judit Filoménát. A pár már egyszer összeházasodott 1996-ban, de elváltak. Azonban rájöttek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni, így most tavasszal újra megerősítik esküjüket.

A testvérek között az elmúlt években feszült volt a viszony, a konfliktusok hátterében szakmai féltékenység állhatott. A hosszú évekig tartó drámai telenovella végül csitulni látszik, a testvérek most már inkább saját életükre koncentrálnak.

A sztárfellépőkkel teletűzdelt jeles nap azonban újra vitákat robbant(hat) ki a családban. Mint kiderült Győző nem vesz részt a szervezésben, ezért is tartja egyre dühítőbbnek, hogy sokat az ő segítségét kérve szeretnének bejutni a megarendezvényre. Az egyik ilyen üzenetet megosztotta Instagram-oldalán, ami jól mutatja, mennyire megviseli a helyzet...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!