Tere-fere

2024.04.13. 18:27

Ekkor érkezik Radics Gigi új slágere

„Kérdezz-feleleket” párbeszédet indított közösségi oldalán a nógrádi énekesnő, a rajongók pedig nem fukarkodtak a kérdésekkel.

Nool.hu

Az egyik követő arra volt kíváncsi, mikor jön új zenéje Giginek, és amire az énekesnő kedvező válasszal tudott szolgálni. 

Az van, hogy dolgozunk több dalon, párhuzamosan, és amúgy szerintem most nagyon jó dalok fognak jönni, bár mindig ezt mondom, de hát, mindig az éppen aktuális a szívem csücske amúgy. Lesz olyan, amire most a héten forgatunk videoklipet is. Azért nem akarok nagyon részletesen beszélni róla, mert szeretném, hogyha meglepetés lenne nektek, úgyhogy… hamarosan. Legyetek résen, hogyha érdekel titeket, mert hamarosan hallani és látni fogjátok őket

 – tudatta rajongóival Gigi.

Kicsit bensőségesebb kérdést jelentett az, amikor azt firtatták, ha visszamehetne az időben, hova menne és miért: az énekesnő ekkor elárulta, olyan 2016 tájékára utazna vissza. Akkor ugyanis még élt a keresztapja és a nagymamája is, akikkel nagyon szeretne még egyszer találkozni és beszélgetni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!