Támogatás

2024.03.23. 16:50

Újabb énekesnő érkezik Radics Gigi családjába?

A nógrádi énekesnő mindig is büszke volt családjára. Éppen ezért már idejekorán elhatározta, hogy ugyanúgy fogja támogatni mindenben kislányát, ahogyan őt is segítették.

Nool.hu

Radics Gigi

Forrás: Facebook/Radics Gigi

Radics Giginek már a gyerekkori álma az volt, hogy énekesnő lehessen. Ezt az álom valóra is vált, csodálatos hangját ráadásul nemcsak az hazai közönség zárta a szívébe, hanem külföldön is nagy rajongótábora van – írja a Bors.

Gigi a mai napig hálás a szüleinek azért, hogy hittek benne, támogatták, és kísérték azon az úton, ami az álmai valóra válásához vezetett. Úgy véli, enélkül kevés a valószínűsége annak, hogy ott tartana a karrierje, ahol most. Éppen ezért édesanyaként is pontosan ugyanígy gondolkodik kislányával, Bellával kapcsolatban is.

Gigi lánya nemrég múlt három éves, de az már most látszódik, hogy az a bizonyos alma nem esett messze a fájától. Az persze még koránt sem biztos, hogy a kislány is ezen az úton szeretne majd elindul, de ha mégis, akkor bizton számíthat a család erős támogatására.

Bella már most sokat énekel, és megvan a jó hallása is a zenéhez. Ez már ilyen kicsi korban kiderül. De hogy az ő vágya is az lesz-e, mint nekem, hogy énekesnő szeretne lenni, az majd kiderül. Az viszont biztos, hogy bármit is szeretne majd tanulni, és bármiben is szeretné fejleszteni magát, támogatni fogom, mert én sem tartanék itt, ha nem ugyanezt tették volna velem a szüleim

 – mondta határozottan Gigi.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!