Mokka

2023.12.20. 16:10

Eltűnik a nyilvánosság elől Gáspár Győző (videó)

A Mokka konyháját szerda reggel a Gáspár család vette birtokba, és miközben egy karácsonyi kókuszcsók receptjén keresztül bemutatták, hogyan lehet okosan felhasználni a maradék tojásfehérjéket, néhány érdekességet is megosztottak magánéletükről.

Nool.hu

Gáspár Bea és Gáspár Győző a Mokka szerda reggeli vendégei voltak

Forrás: TV2

Győző teljesen belemerült az ünnepi hangulatba, egy rendkívül feltűnő pulóverben jelent meg a stúdióban, melyet úgy tart, hogy egyszerre jelképezi a karácsonyt, a szilvesztert és saját személyiségét. Annak láttán, amikor megpillantotta saját magát az egyik képernyőn, elismerően megjegyezte, "milyen csinos".

A showman elárulta, hogy két hét múlva ünnepli az ötvenedik életévét, és ezt a különleges alkalomtól való méltó megemlékezést választotta: teljesen eltűnik a nyilvánosság elől, kikapcsolja a telefonját, és átmenetileg felfüggeszti közösségi oldalait - szemlézte a Mokka szerda reggeli adását a Tények.hu.

Nekem ne mondja senki azt, hogy boldog születésnapot

– magyarázta döntésének okát Győző.

Kiderült, rajong a karácsonyi süteményekért és a szaloncukorért, ezek képes még a diétával is felhagyni. Úgy véli, már csak egy unoka érkezésével lehetne szebb a karácsony.

Engedd el, Győzőkém

– nyugtatta a konyhában serteperélő Bea, ám igyekezetét nem koronázta siker, hiszen férje már annyira beleélte magát a nagyapaságba, hogy egészen konkrét elképzeléseit is megosztotta a nézőkkel ezzel kapcsolatban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!