Vallomás

2024.01.10. 16:09

Így lett a hentesből showman – emlékezett vissza Gáspár Győző élete nagy pillanataira

Az 50 éves Győzike a Tények Pluszban kezdett számadásba, összefoglalva pályafutását. A műsor alatt el is sírta magát.

Nool.hu

Gáspár Győző a műsorban a hentesből showmanné válását ecsetelte, közben mindig azon ábrándozott, hogy "nagyon híres ember lesz" - írja az Origo.

Elégedett vagyok az életemmel, mint a nagy sztárok. Nekem nagyon jó érzés az, hogy felnéznek rám. Úgy éltem az 50 évemet, ahogy akartam. Én nem celeb akartam lenni, nem sztár, hanem a fekete dobozban akartam bent lenni

 – mondta.

A beszélgetés során nem feledkezett meg testvéréről, Gáspár Zsoltiról sem, majd áttért a családjára, és ekkor tört ki a sírás a kamerák előtt.

Innen üzenem, hogy én szeretem őt. A testvérem. Egy vérből vagyunk... Nekem olyan anyám volt, akit elvettek tőlem, és az utolsó pillanatban nem tudtam vele megélni azt, hogy ő az anyukám, mert elszakítottak tőle. Elvették az édesanyámmal való kapcsolatot, és ez nekem nagyon fáj. Nyolc éve engedtem el, és még mindig nagyon fáj. Most megkérdezhetnék, hogy hol volt az apám. Sehol. Apám nem része az életemnek

 – mesélte. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!