Lakodalom

2024.01.30. 17:06

Különleges személy fogja betölteni a tanú szerepét Gáspár Zsolti esküvőjén

Nem családtag fogja az oltár elé kísérni a nógrádmegyeri műsorvezetőt.

Nool.hu

Gáspár Zsolt

Forrás: Origo | Polyák Attila

Előzetesen már értesültünk róla, hogy Gáspár Zsolt ismét feleségül veszi korábbi párját, Filoménát, akivel korábban már volt egy válásuk. A május végi legalább 650 vendéget várnak, a tetemesre rúgó költséget a Gáspár fiúk édesapja, idősebb Gáspár Győző vállalta magára.

Ez egy felejthetetlen buli lesz. Minden vendéget prémium ellátással fogadunk, gazdag étel-, ital- és süteményválasztékkal készülünk. Demcsák Zsuzsa lesz a tanú

 – nyilatkozta a Star magazinnak Zsolti.

Sok neves hazai – és a tervek szerint külföldi – előadó kapott meghívást a hetedhét országra szóló vigadalomra. Charlie, Presser Gábor, Kökény Attila, Nótár Mary, Kis Grófo, L.L. Junior neve már publikus, de a 90-es évek egyik popsztárja, Dr. Alban neve is felmerült az énekesek névsorában. Az esküvői helyszín Szentkút lesz az, ahová tizenöt lovas kocsival érkezik majd a vendégsereg.

Családjáról szólva megjegyezte, hogy lánya közgazdásznak tanul, és tervei szerint Kaliforniába szeretne menni ösztöndíjjal. Fia pedig szintén tévés babérokra törne,  kereskedelmi televíziós műsorokban képzeli el jövőjét a „trónörökös”. Megemlítette azt is, hogy korábbi nézeteltéréseik ellenére most már jóban van testvérével.  

Elmondása szerint már ő sem riadna vissza a nagypapa szerepkörtől, de ugyanakkor azt gondolja, gyermekei először végezzenek az iskolákkal, képezzék magukat, éljenek és csak azután vállaljanak babát. – Mindennek megvan a rendje az életben – mondta Zsolti gazda.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!