Nool.hu videó

2023.12.05. 15:38

A Mikulásnak is besegített: több száz csomaggal érkezett Gáspár Zsolti Balassagyarmatra (videó)

A karácsony közeledtével Zsolti gazda folytatja adományozó akcióját. Gyerekek ezreinek teszi szebbé az ünnepet. Balassagyarmatra több száz mikuláscsomaggal érkezett kedden.

Lukács Zsófia

A karácsony közeledtével Zsolti gazda folytatja adományozó akcióját

Forrás: Nool

Fotó: Lukács Zsófia

A TV2-n futó Farm VIP gazdája évek óta sokat tesz az elesettekért és a gyermekekért. Mint arról már beszámoltunk: Gáspár Zsolti mikuláscsomagokkal lepte meg a nógrádi kórházak gyermekosztályait a napokban. Kedden délelőtt sem érkezett üres kézzel a balassagyarmati óvodába, több mint száz csomagot osztott szét a Mikulással együtt a gyerekeknek.

– Édesapámmal, az általa életre hívott alapítványon keresztül már több mint 20 éve adományozunk, hagyományt teremtve ezzel. Karácsony előtt pedig a csemetéken van a hangsúly, hogy kedveskedjünk nekik és ne szenvedjenek hiányt – fogalmazott Gáspár Zsolti.

Hozzátette: vasárnap a mohorai óvodásokat lepték meg, kedden pedig Balassagyarmaton, Ipolyszögön, Borsosberényben, majd Érsekvadkerten osztották a csomagokat. Szerdától pedig a budapesti kórházakban folytatja az adományozást menedzserével, Molnár Péterrel.

Arra is kitért, hogy hétfőn csapatával Szpisák Gyula képviselő meghívására érkeztek a nagybárkányi és a lucfalvai gyermekekhez, ahol Hajas Ádám, a TV2 munkatársának szervezésével adhatták át a mikuláscsomagokat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában