Szilveszter

2023.12.29. 16:30

Munkával telik Radics Giginek az év utolsó napja is

Több koncertje is lesz az endrefalvai énekesnőnek szilveszterkor, de az év elejére pihenést tervez.

Nagy Orsolya

Radics Gigi

Forrás: Instagram / Radics Gigi

– Szilveszter a koncertek napja a zenészek életében. Nekem is több koncertem lesz aznap, de már megszoktuk a stábommal, hogy az éjfél általában valahol az autópályán ér bennünket – mondta portálunknak Radics Gigi.
Hozzátette: a jövő évi vágyaikat és céljaikat ugyanakkor bárhol meg tudják fogalmazni és amíg együtt vannak a szeretteikkel, addig minden lehetséges.

Az énekesnő arra is kitért, hogy az év elején szeretne kicsit többet törődni magával, picit pihenni, esetleg elutazni, és természetesen a lányával lenni a lehető legtöbbet.

Az idei év elég sokat kivett belőlem fizikailag és érzelmileg egyaránt, de most nagyon boldog vagyok, mert rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, több új dalom is született, ami megörökíti ezt az időszakot, legjobb női táncos lettem a Dancing with the Stars-ban, ami szintén nagy kihívás volt, szóval sok-sok minden van mögöttem, amire büszke vagyok

 – fogalmazott Gigi.

Kiemelte: a korral az ember egyre jobban becsüli azt amije van, szóval az ünnepek alatt ezt a sok érzést fogja ő is átértékelni és a jövőben ebből az erőből táplálkozik majd.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!