Karácsony

2023.12.23. 17:56

A család a legfontosabb Radics Gigi számára, reméli, Endrefalvára is eljut idén

Régóta hagyomány az endrefalvai énekesnőnél, hogy a szűk család együtt tölti minden évben a szentestét.

Nagy Orsolya

Radics Gigi elmondta portálunknak, hogy kislány korában mindig összejött a család apraja és nagyja, együtt főzött, készülődött mindenki. Mára már csak a szűkebb család tud találkozni karácsony napján.

– Mivel a rokonok többsége távol van, néhányan külföldre költöztek, mindenki saját családot alapított. Természetesen a nagymamám általában már anyuéknál van néhány nappal az ünnep előtt és velünk tölti a karácsonyt is. A legjobb barátomék is átjönnek ilyenkor. Most már 11 éve így ünnepeljük a karácsonyt és persze mindenki Bellára koncentrál, aki alig várja az ünnepeket – fogalmazott Radics Gigi.

Hozzátette: reméli lesz lehetősége hazamenni kicsit Endrefalvára is, bár az ünnepek előtt és között is elég nagy a hajtás, ugyanis sok koncertje van. Valószínűleg inkább januárban látogatnak majd haza. Gigi arra is kitért, hogy az adventi időszakban sok helyre hívják őt énekelni, de a karácsony napjain nem vállal fellépést mióta kislánya van, ilyenkor az övé.

Mint mondta, a karácsony most már róla szól elsősorban és arról, hogy boldog legyen az ajándékaival, hogy ugyanazt a meghitt szokást lássa, amiben az énekesnő maga is felnőtt. Gigi már készülünk a barátaival, a napokban sütik meg a karácsonyi sütiket és persze Bella lesz az egyik fő kukta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!