Nagylelkűség

2023.11.25. 17:03

Görög Zita életre szóló élménnyel ajándékozott meg egy focirajongó kisfiút

A magyar labdarúgó-válogatott idei Eb-selejtező mérkőzései minden várakozást felülmúltak. A Szoboszlai Dominik vezette csapat hét mérkőzésen át nem talált legyőzőre csoportjában, így nagy várakozás övezte az utolsó, Montenegró elleni összecsapást is.

Nool.hu

Nem csoda hát, hogy a sportág szerelmesei szerettek volna élőben is szurkolni a Puskás Aréna-beli meccsen, a jegyeket pillanatok alatt szétkapkodták, sokan lemaradtak a selejtezőt lezáró örömfociról.

Egy anyuka a napokban számolt be óla a TrollFoci oldalán, hogy 5 éves csemetéjét szerette volna meglepni egy jeggyel az idei utolsó hazai mérkőzésre. A jegyek árusításának reggelén „beizzította” az eszközöket, ám minden igyekezete ellenére végül lemaradt a vásárlásról. Ezek után napokig vadászták a még elérhető belépőket, de így sem jártak szerencsével. Már elkönyvelték, hogy csak a tv előtt tudnak majd szurkolni a magyar legényeknek, ám ekkor az egyik ismerősük felhívta a család figyelmét a nógrádi modell, Görög Zita egyik posztjára, aki két jegyet kínált fel – természetesen ajándékba – egy lelkes kis drukkernek.

Remek kilátás egy remek mérkőzésen
Forrás: Facebook / TrollFoci

Rövid írásbeli, majd ezt követő telefonos beszélgetés után a „deal” megköttetett, ráadásul a képek tanúsága szerint nem is akárhová szóltak a jegyek. A szerencsés kislegény és apukája pár méterrel a kispadok mögött ülve nézhette végig a 90 percet. 

A kisfiú azóta minden reggel az üdítője kortyolgatása közben megnézi a meccs megunhatatlan összefoglalóját, közte persze Szoboszlai varázslatos két percét is, amivel végérvényesen beírta magát a magyar foci történetébe. A család ezúton is köszöni Zita nagylelkű felajánlását, amivel egy nagyszerű sportélményt szerzett fiúnak és apának egyaránt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!