Előadás

2023.11.13. 16:15

Gáspár Laci nem hozott szerencsét Oláh Viviennek (videó)

A Sztárban Sztár leszek! legutóbbi adásának a meglepetésvendége volt Gáspár Laci is.

Nool.hu

Mint arról korábban beszámoltunk: vasárnap a Sztárban Sztár leszek! hetedik élő show-jában – nyolc év távollét után – visszatért Gáspár Laci a TV2 képernyőjére

A sztárvendégek folyamatosan váltották egymást a vasárnapi adásban, amely újabb és újabb meglepetéseket tartogatott a közönség és a zsűri számára egyaránt. A meglepetések közt volt Gáspár Laci is, aki Oláh Vivien produkciója közben lépett a színpadra, és egy medley-vel lepték meg a hallgatóságot. Sajnos a közös produkció nem nyűgözte le a nézőket, így végül Oláh Vivien számára véget ért a verseny.

Az erdélyi lány könnyeivel küszködve így köszönt el a produkciótól és a többi szereplőtől:

Azt kell mondanom, ez volt életem legszebb pillanata, hogy ezeket az embereket megismerhettem, és ennyire jó csapat voltunk. Én nagyon szeretlek titeket, és menjetek tovább, ti vagytok a legjobbak az én szememben... Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, és imádtam itt lenni, és majd meglássuk, mi lesz tovább!

 - írta az Origo.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!