Visszatérés

2023.11.10. 15:33

Gáspár Laci ismét a TV2 képernyőjén

Vasárnap a Sztárban Sztár leszek! Hetedik élő show-jában a még versenyben lévő nyolc énekes produkciója közben érkezik a színpadra egy-egy ismert sztárelőadó, köztük a nógrádi énekes, Gáspár Laci is.

Nool.hu

A Megasztár idején még vízvezeték-szerelőként dolgozó Gáspár Laci ugyan nem nyerte meg a kilenc évvel ezelőtti Megasztárt, de azzal, hogy bejutott az első háromba, ő lett Magyarország legjobb férfi hangja. Legutóbb 2015-ben szerepelt nagyobb show-ban a csatornán, amikor megnyerte a Sztárban Sztár 3. évadát, azután átigazolt a konkurens csatornához – írja az nlc.hu.

Az „átigazolást” követően több nagyszabású produkcióban szerepelt: szemtanúi lehettünk a küzdelmének a dzsungel közepén a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, emellett több alkalommal is ült az X-Faktor és az Álarcos énekes zsűrijében. Utoljára akkor került a lapok célkeresztjébe, amikor kiposztolta, hogy új házba költöztek. Az énekes saját bevallása szerint közel két évtizeden át spórolt, hogy a hipermodern, minimál stílusban épült villa felépülhessen.

Laci utoljára év elején – nyolc év távollét után – a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban tűnt fel a TV2-n.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!