Bombázó

2023.11.17. 16:58

Elképesztően szexi fotóval lepett meg mindenkit Radics Gigi

Az énekesnő rengeteget fogyott az elmúlt időszakban, ennek köszönhetően pedig nagyon büszke lett a testére. Gigi a közösségi oldalain is büszkén mutatja formás testét, követőit viszont megosztja az egyre merészebb stílus.

Nool.hu

A jelenleg a Dancing with the Starsban látható Radics Gigi nemrégiben fekete csipkés fehérneműben és egy combcsizmában pózolt a kamerának, ezúttal pedig a nadrágjától szabadult meg.

Az énekesnőt közel 45 ezren követik az Instagramon, így nem véletlen, hogy a sok elismerő komment mellett negatív véleményeket is kap az emberektől.

A merész fotó is megosztotta Gigi követőtáborát.

Nem leszek népszerű: ez egy átlagos alkatú lány hatalmas cipőben és fekete harisnyában... Te nem ezzel tűnsz ki, hanem a hangoddal, és ez maradjon is így! Ne akarj más lenni, mint aki vagy, hiába biztatnak!

– írta az egyik rajongó a kommentszekcióban.

Gátlásos mi? Nem úgy tűnik.. nevetséges

– alkotott véleményt egy másik követő.

A kép alatti kommentelők között Király Linda és Gáspár Evelin is feltűnt, akik hangulatjelekkel utaltak arra, hogy dögösnek tarják Gigi legfrissebb fotóját.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!