Kacér

2023.11.19. 16:09

Egyre merészebb szingli anyukaként Radics Gigi

A gyönyörű énekesnő korábban nem igazán foglalkozott a közösségi oldalakon érkező dicsérő kommentekkel, de most már úgy érzi, hogy szingliként bátran megteheti.

Nool.hu

Radics Gigi és táncpartnere, Baranya Dávid

Forrás: Metropol

Radics Gigi augusztusban jelentette be válását, amit bár kudarcnak érzett, mégsem ijedt meg, tudta, hogy családja most is, ahogy mindig, mindenben segítségére lesz. Szüksége is van rájuk mostanában is, hiszen minden szombaton a Dancing with the Stars táncparkettjén mutatja be felszabadultan a fantasztikus táncprodukciókat, olykor szűk, kivágott ruhákban.

A sztáranyuka elárulta, hogy mostanában ő is küld tűz emojit az Instagramon, mert miért ne tenné, hiszen szingli. Azt hangsúlyozta, hogy ez nem feltétlenül romantikus szándékot takar, inkább kifejező eszközként használja a barátai és pályatársnői felé is.

Igen, én szoktam küldeni mostanában valakinek az instagrammjára, az már más kérdés, hogy reagál-e… Na szóval van olyan, hogy küldök, de miért ne? Szingli vagyok!

– mondta Baranya Dávid kérdésére.

A Bors is megkérdezte erről az énekesnőt.

Ahogy el is mondtam, nyilván küldök. Azt nem mondtam el kinek, vagy kiknek és miért, de szeretem használni. Egyébként barátaimnak, pályatársnőimnek is szívesen küldök egy-egy dögös képre, vagy egy kliprészletre, szerintem a tűz emoji sok mindent kifejez, nem kell rögtön félreérteni

 – tette hozzá Gigi.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!