Vita

2023.10.31. 12:02

Levelet írt Gáspár Győző Curtisnek – ezzel lezárta az ügyet

Olyannyira elmérgesedett a helyzet a nógrádi celeb és a népszerű rapper között a napokban, hogy Győző úgy döntött, feljelentést tesz. Most pedig az Instagram-oldalán üzent Curtisnek, azaz Széki Attilának.

Nagy Orsolya

Mint arról hétfőn beszámoltunk: a vasárnapi Ferencváros-Újpest mérkőzésen a lilák ízléstelen transzparenssel „köszöntötték” a hazaiak frissen avanzsált szurkolóját, aki egy sállal válaszolt is nekik. Győző szerint ez bele is fér egy focimeccsen, de a gyűlöletkeltés, a gyűlöletbeszéd már nem, ugyanis Curtis napraforgó patkánynak nevezete őt, amely miatt úgy döntött, feljelentést tesz.

Instagram-oldalán osztotta meg gondolatait a nógrádi showman

– A szórakoztatóipar olyan szereplői vagyunk mind a ketten, akikre hosszú évek, évtizedek óta több százezren figyelnek folyamatosan, és ebből adódóan komoly felelősséggel járhat számos döntésünk, cselekedetünk, nyilvánosság elé tárt gondolatunk. Az, hogy én felvállaltam, melyik politikai-, világnézeti- és sportközösséghez szeretnék tartozni, az a saját döntésem volt, és a legelső perctől fogva tisztában voltam vele, hogy milyen kritikákat kapok majd ezért. De ezt vállaltam. A haragos, durva kommenteket a közösségi médiában, a nekem szánt molinókat. De ezt én választottam. Mert ezen az úton akarok járni. És remélem, lesz még rengeteg meccs, ahol győzelemnek örülhetek, bármilyen beszólást is kapok majd az ellenfél szurkolóitól. Vagy akár tőled – kezdte Gáspár Győző.

Hozzátette: sosem fogja patkánynak nevezni őt a nyilvánosság előtt és senki drogproblémáira nem utal majd, miközben tudja, hogy ő egy szívvel-lélekkel élő édesapa, aki egyben a rossz társaságba keveredett testvéréért is aggódik.

Mint fogalmazott: tévedni és hibázni, rosszul dönteni gyarló dolog, de nem olvashatjuk senki fejére élete végéig az összes megvezekelt bűnét, miközben száz másik, sokszor rajta kívül álló dologban is helyt kell állnia. Egy életen át nem cipelhető sem az, hogy adóhatósági ügye volt, sem az, ha éveken át a legrosszabb példákat mutatta az őt követő tinédzserek tízezreinek.

„Az év egyik legméltóságteljesebb időszakát jelenti ez a hét. Elcsendesedni, megnyugodni, a még megélhető életünkkel kicsit szembenézni, érdemes órák és napok ezek, amikor az összes korábbi hibánkra visszatekintve remélhetjük azt, hogy jobb emberek leszünk majd. Ha csak kicsivel is, de valamennyivel mégis. És pedig azokkal közösen, akik még részei az életünknek, miközben a már elvesztettekre is tisztességgel gondolhatunk. És engem ez lelkesít most. Ez ad nyugalmat, erőt és hitet abban, hogy sok vicces molinó se vegye el a kedvemet attól, hogy meccsre járjak, és a magam útját járjam. Azokkal akiket szeretek. Tedd ezt te is. De ne szíts gyűlöletet. Mindig elmondod, hogy az utca nevelt, nyilván tudod, milyen súlya és következményei lehetnek a valódi gyűlöletnek. Szeress! A családodat, a barátaidat” – írta a showman.

Azt még nem tudni, hogy Curtis hogyan reagált Gáspár Győző levelére. 

Győző portálunk érdeklődésére elmondta, hogy nincs több hozzáfűznivalója a történtekhez, ezzel a levéllel lezárta az egészet, nem foglalkozik többet a témával.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!