Incidens

2023.10.30. 18:58

Elfogyott a türelem, Gáspár Győző feljelenti Curtist a „patkányozás” miatt

Úgy tűnik, hogy a nógrádi celebnél végleg betelt a pohár, kedden személyesen megy el a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen.

Nool.hu

A rapper és a Gáspár család között már jó ideje feszült a viszony, ám Győző szerint az énekes a hétvégi meccsen már átlépett egy határt, ezért jogi eszközökkel kíván fellépni.

A vasárnapi Ferencváros-Újpest mérkőzésen a lilák ízléstelen transzparenssel „köszöntötték” hazaiak frissel avanzsált szurkolóját, aki egy sállal válaszolt is nekik. Győző szerint ez is bele is fér egy focimeccsen, de a gyűlöletkeltés, a gyűlöletbeszéd már nem.

Megmondom őszintén, én már félek 

– kezdi Gáspár Győző. – Huszonnégy éve vagyok közszereplő, de ilyet korábban még nem éreztem. Tegnap este elolvastam a kommenteket a közösségi platformokon és megdöbbentem. Az egy dolog, hogy rasszista megjegyzésekkel illetnek, de hogy sokan a halálomat kívánják, meg verést ígérnek, az már sok – nyilatkozta a Mandinernek a Romantic frontembere.

Lehet üzengetni, poénkodni, én is értem a viccet, de az, hogy patkánynak nevezett, ezzel minden határt átlépett. Nem csupán sértő, gyűlöletkeltő is, amit írt

– folytatja Gáspár Győző, aki hozzátette, a családját is félti.

A showman feleségének is megvan a véleménye az esettel kapcsolatban: – Emberek vagyunk. Mások a politikai nézeteink, más csapatnak drukkolunk, de ezt a helyzetet kellő intelligenciával lehet kezelni. Arra viszont, hogy Győzőt megalázza, megszégyeníti és patkánynak nevezi, nincs mentség! Interneten már megtettük a rendőrségi feljelentést gyűlöletbeszéd miatt, s mindezt személyesen is megtesszük. Emberek! Nekem két lányom van. Ne jussunk már el oda, ebben az amúgy is zavaros világban, hogy attól keljen félni, hogy Győzőt vagy valamelyik gyerekemet atrocitás éri, netán megverik.

Győzőről mindenki tudja, hogy showman, egy vicces ember, az a dolga, hogy szórakoztasson. És szeretik is ezért. De ez az uszítás, ami most megy, ijesztő. Most jött el a pont, hogy ennek véget vessünk, ezért fordulunk a rendőrséghez!

– összegzett mondandóját Gáspár Bea.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!