Produkció

2023.10.16. 16:56

Ismert énekessel hozták hírbe Radics Gigit

Radics Gigi és Baranya Dávid ámulatba ejtette a Dancing with the Stars zsűrijét és nézőit. Gigi lenyűgöző tánctudásával leküzdte gátlásait, sőt arról is beszélt a Borsnak, hogy nyitott lenne a szerelemre is.

Nool.hu

Szombaton a színpadon Gigi Barbie baba módjára ragyogott. A show során Gigi a mozgásával is lenyűgözte a közönséget, egyértelmű, Baranya Dávid kihozta belőle a legjobbat. 

A műsor után a Bors beszélgetett Gigi-vel, aki elmondta, hogy nagyon megkönnyebbült, miután sikeresen túljutottak az első élő adáson. Kiváló pontszámokat kaptak a zsűritől, és a legjobb értékelést is, így elégedetten vallott: – Nagyon jó érzés túl lenni az első élőshow-n. Nyilván jövő héten is izgulni fogok, de abban reménykedek, hogy egyre otthonosabb lesz a színpad. 

Az énekesnő a kérdésekre válaszolva elmesélte, hogy mennyit gyakoroltak, és nevetve megjegyezte, hogy a cipőjének talpa mellett a lábát is megviselték a próbák. Gigi azt is elárulta, hogy a műsor alatt az öcséme és barátnője is elkísérte, és a szülei is tervezik, hogy a következő adásra ellátogatnak.

Szerelem van a levegőben?

A cikkben szó esik arról is, hogy Gigi életében talán egy új szerelem van kialakulóban, és bár a híreszteléseket meglepetéssel fogadta, azt elmondta, hogy nyitott a jövőben egy boldog párkapcsolatra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!