Legyen tánc!

2023.10.15. 16:56

Szenzációs és nagyon szexi volt Gigiék bemutatkozó tánca

A nógrádi énekesnő és párja semmit sem bízott a véletlenre a Dancing with the Stars negyedik évadának első felvonásában, így természetesen a siker sem maradt el.

Nool.hu

Gigi már izgatottan várja a következő fellépést

Forrás: Instagram / Radics Gigi

Radics Gigi élete egyik legjobb formájában állhatott ki a showműsor parkettjére, rendkívül vonzó és csinos volt, már akkor sejteni lehetett, hogy magas pontszámokat kaphatnak – írta a Liner.hu.

Gigi őszintén beszélt a nagy nyitány előtt, bízott abban, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtják, hiszen jó pár hete napi szinten órákat gyakorolnak, és már legalább két adással járnak előrébb a koreográfiák betanulását illetően.

Bemutatkozó táncuk – ami egy cha-cha-cha volt – osztatlan sikert aratott a zsűrinél és a közönségnél is egyaránt. Az első célkitűzés nem titkoltan az volt, hogy jussanak tovább, a nézők élvezzék a show-t, és Gigi még több önbizalmat szerezzen az este alatt. Nagy valószínűséggel még innen van feljebb is, így a versenytársak már most felköthetik az a bizonyos felkötni valót.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!