Főzés

2023.10.08. 16:58

Gasztronómiai fesztiválon ragadott fakanalat lányaival Gáspár Bea

Gáspár Bea lányaival közösen mutatta meg főzőtudományát az egyik fővárosi bevásárlóközpontban.

Nool.hu

Immáron negyedik alkalommal állt a budapesti beváráslóközpont látványkonyhájának pultja mögé Gáspár Bea, ám ezúttal két csodaszép lánya, Evelin és Virág is elkísérte. A nógrádmegyeri háziasszonyról köztudott, hogy tökéletesen megállja magát a konyhában, hiszen egy televíziós főzőverseny dobogójának legfelső fokára állhatott és már számtalan saját receptkönyvet is kiadott. Beát rendszeresen kérik fel vármegyei főzőversenyek zsűrijének is. 

Bea lányaitól sem áll távol a konyha művészete. Evelin szintén televíziós főzőversenyben brillírozott, és édesanyjával közösen végzett el egy salgótarjáni cukrász tanfolyamot. Virág pedig a Super TV2 népszerű gasztroreality műsorában, a Hal a tortán-ban főzött le több celebet is

Így nem is véletlen, hogy idén mindhárman meghívást kaptak fővárosi gasztronómiai fesztiválra, ahol vietnámi marhahúslevest készítettek a kóstolóknak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!