Gasztroreality

2023.04.22. 20:35

Lefőzte a hírességeket Gáspár Virág, édesanyja nyomdokaiba léphet

Gáspár Virág gyűjtötte össze a legtöbb pontot.

Nool

Nagyon ügyes a konyhában

Forrás: Super TV2

A héten új részekkel folytatódott a Super TV2 népszerű gasztroreality műsora a Hal a tortán, ahol a celebeket ismét Gáspár Bea látja el jó tanácsokkal. Az első héten a konyhában Gáspár Virág mellett Kelemen Anna, Szabó András Csuti, Szorcsik Viki és Kökény Attila is bevetette a legjobb tudását. 

Mint arról korábban beszámoltunk, Gáspár Virág úgy tűnik édesanyja, Gáspár Bea és nővére, Evelin nyomdokait követi, ezért most Franciaországban tanul szakácsnak. Jól is jött a tudás, hiszen csütörtökön, a barátnőjével és az édesapjával az oldalán, ő is igyekezett főztjével elkápráztatni a celebeket.  

Pénteken, az eredményhirdetésen kiderült, nem volt hiába a fáradozása, hiszen az új évad első hetében ő bizonyult a legjobb vendéglátónak.

 A Bors felkereste a szakácsnövendék anyukáját, Gáspár Beát − aki maga is nyert már főzőműsort −, hogy elmondja, mit szól a végeredményhez.

– Örülök Virág győzelmének, külön büszke vagyok arra, hogy úgy nyert, hogy én nem segítettem be neki a főzésbe. Igazából azért nem ugrottam ki a bőrömből örömömben, mert nem lepett meg az eredmény. Virág elleste tőlem a fortélyokat, egészen kis kora óta főz, méghozzá nagyon jól. Ha mi forgattunk valahol, ő megoldotta magának az ételt. Viszont mióta felnőtt, már nem kéri ki a véleményemet a főzéssel kapcsolatban. Eddig mindig megkérdezett, hogy bizonyos alapanyagokat mire, hogyan használjon. De most már csak megnézi az interneten, esetleg fellapozza a könyvemet – ismerte el Bea, majd hozzátette: – A nagy családi ebédekre még én főzök, Virág csak akkor segít be, ha éppen jókedvében találom. Már várom, hogy átvegye tőlem a stafétát!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!