Drukker

2023.10.10. 08:09

A Fradi szurkolóinak üzent Gáspár Győző: szívünk zöld-fehér, egy család vagyunk!

Az elmúlt hetekben rengeteg durva kritikát kapott Gáspár Győző, aki egyre többször tűnik fel az FTC hazai meccsein. A nógrádi celeb ezekre reagálva Facebook-oldalán üzent a Fradi szurkolóinak.

Nool.hu

Az elmúlt hónapokban a Noolon is beszámoltunk arról, hogy Gáspár Győző aktívan látogatja a Ferencvárosi Torna Club hazai focimeccseit, sőt, a csapat stadionjában, a budapesti Groupama Arénában rendszerint családtagjai és barátai társaságában tűnik fel. A nógrádi celeb újszerű szokása és futball iránti lelkesedése – amiről a közösségimédia-felületein is hírt ad – megosztotta a magyar drukkereket, sőt, a zöld-fehér szurkolók egy része is hangot adott kétségeinek Győző fradizmusát illetően.

A helyzet komolyságát jelzi, hogy Kubatov Gábor is megszólalt néhány hete az ügyben. Az Origo szeptember végén azt írta a történtekről: „A Ferencváros elnöke nem hagyta annyiban, amikor a közösségi oldalára kitett kép alatt gyűlölködő kommentek jelentek meg. (...) A zenész és tévés show-műsorok állandó szereplője elsősorban roma származása miatt került a támadások kereszttüzébe, illetve a klub iránti elkötelezettségének valódiságát is megkérdőjelezték.”

Kubatov Gábor egyértelművé tette az álláspontját, úgy fogalmazott: „Engem cseppet sem érdekel, ki mióta jár meccsre, hogy hányszor volt valaha kint, hogy melyik pártra szavaz, hol lakik, melyik megyéből érkezett, kik a szülei, mi a foglalkozása, hogy szegény vagy gazdag, ha egy mondattal, egy Hajrá, Fradival, egy tapssal győzelemhez segíti az én szeretett csapatomat. Aki ezt nem érti, az nem érti meg, hogy mi a Ferencváros!”

Nem volt hiábavaló a támogatás: a jelek szerint a negatív hangok sem tudták elvenni Győző kedvét attól, hogy a helyszínen szurkoljon a Fradi futballcsapatának. Legutóbb vasárnap, az FTC–DVSC (2-2) NB1-es rangadón jelent meg az Üllői úti stadion lelátóján, ahonnan ismét felesége, Gáspár Bea és lányaik, Evelin és Virág társaságában készült fotókat posztolt a Facebook-oldalán. A Blikk a mérkőzés után azt írta, hogy valósággal zengett a vendégszektor, a debreceniek gyűlölködő rigmusokat skandáltak a VIP-páholyban helyet foglaló Gáspár Győzőnek és családjának címezve.

A celeb ezúttal már előrelátóbb, óvatosabb volt, a fényképes poszt alatt nem is voltak kommentek, a Facebook kiírása szerint Gáspár Győző ugyanis korlátozta, hogy ki szólhat hozzá ehhez a bejegyzéshez. Vélhetően a személye elleni korábbi támadásokra és a vasárnapi inzultusra reagálva másnap, hétfőn este aztán újabb fradis poszttal jelentkezett „A szívünk zöld-fehér, ez mindennél többet ér” szlogennel és az FTC jól ismert címerével.

Győző a bejegyzésben érezhetően a teljes Fradi-közösségnek üzent, ami szerinte egy nagy családként működik. Az énekes-celeb úgy véli, az igazi szurkolóknak ezt a családot úgy kell szeretni, mint az igazit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!