Búcsúlevél

2023.10.31. 16:56

Egy pincében lett öngyilkos Pindroch Csaba eltűnt sógora

Hiába osztották meg több ezren a salgótarjáni származású színész sógorának eltűnéséről szóló bejegyzését, sajnos már csak holtan került elő. A férfi búcsúlevelet hagyott hátra, amelyben arra kérte feleségét: vigyázzon a gyerekeikre!

Nool.hu

Holtan találták meg az október 24-én eltűnt mentőst, Rajecki Sándort

Forrás: Bors/Facebook

Mint arról portálunk is beszámolt, Pindroch Csaba sógorának október 24-én, kedden veszett nyoma. A színész a közösségi oldalán tett közzé egy felhívást, és arra kérte követőit, hogy, aki tud róla valamit, értesítse őt. A 46 éves családapa autóját és mentős ruháját hátrahagyva tűnt el budapesti otthonukból. 
A férfi csütörtökön előkerült, de sajnos már holtan.

Rajongásig imádta családját a mentősként dolgozó férfi

Felesége, Beáta elmondta, Sándor búcsúlevelet is hagyott hátra, valószínűleg már az eltűnése napján öngyilkos lett. 

Nagyon szerette a családját, a gyerekeit rajongásig imádta. Az anyukája egyedül nevelte őt három testvérével, így vele is nagyon szoros a kapcsolata, rendezett a családi hátterünk. Persze voltak magánéleti problémáink, amiket ő néha nehezebben tudott kezelni, voltak hullámvölgyei. Talán ez az eltűnés is egy ilyenből indulhatott el nála

– nyilatkozta a Borsnak az özvegy. 

Beáta elmondta: Sándor egy elkeseredett búcsúüzenetet hagyott hátra. Elköszönt tőle, és arra kérte, hogy vigyázzon a gyerekekre. A mentős holttestét testvére találta meg, október 26-án, csütörtökön este. A Bors információi szerint a férfi már az eltűnése napján öngyilkos lett.

Ha úgy érzi, hogy bajban van, kérjen segítséget!

Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok 116-123 (Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről hívható, mindkettőről ingyenes); Caritas Lelkisegély Telefonszolgálat 06-80-505-503 (Este 6-tól reggel 6-ig, vezetékesről hívható, ingyenes); Kék vonal, gyermek- és ifjúsági telefonszolgálat 116-111 (Éjjel-nappal, vezetékesről hívható, ingyenes)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!