Botrány

2023.07.20. 16:38

Vállalhatatlan állapotban adott interjút Beat

A Nógrád vármegyei származású Fehér Tibor, azaz ahogy mindenki ismeri, Beat élete a Fekete Vonat nagykoncertje után fordult fel fenekestül. A rapper a hírnévből próbál sikert kovácsolni, azonban többségében inkább negatív hírek látnak róla napvilágot.

Nool.hu

Tavasszal például a nyílt utcán, élő adásban fenyegette meg L.L. Juniort, több százezer forintot érő kabátjait ellopták, egy ideig munkásszállón élt, majd az utcára került. Legutóbb pedig egy botrányosra sikeredett interjúja csapta ki sokaknál a biztosítékot. 

Beat a napokban a Mi Van Hip Hop?nevű hiphop vlognak adott interjút, amelyben többek között beszélt az életéről és a szakmai terveiről is. A rapper elmondta: van hol laknia és ételt is kap.

Beat a beszélgetés során végig verejtékezett, izgett-mozgott és szinte teljesen érthetetlenül beszélt. A kérdésekre is néha teljesen irreleváns válaszokat adott a riporternek. Az említett beszélgetést itt tudják megnézni: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!