Üzenet

2023.06.20. 11:37

Egyszerű módszerrel keresi a pénzt Beat

Nool

A Fekete Vonat egykori zenészéről többször is írtunk már, a nógrádi származású Beat nehéz időszakon megy keresztül. A Bors arra figyelt fel, hogy az énekes jelenleg születésnapi videókat vesz fel, melyekért pénzt kér természetesen.

Fehér Tibor, Beat egykor az ország egyik legfelkapottabb zenekarának, a Fekete Vonatnak a tagja volt. Sikert sikerre halmozott, örökzöld szövegeket és dallamokat írt, és természetesen ezzel jól keresett. Mint kiderült, már tavaly ősszel elhagyta a feleségét és a családját egy másik nő és a hirtelen meggazdagodás reményében, de nagyot kellett csalódnia... A Fekete Vonat koncert nem hozott pénzt, a fiatal nő lelépett, a família pedig látni sem akarta a hűtlen családfőt, így került ebbe a helyzetbe. 

A portál információi szerint sokan úgy igyekeznek támogatni, hogy kisfilmet rendelnek tőle, amiben születésnapi köszöntőket kérnek, ilyet a TikTokon is találni. Így Beat legalább azt érzi, hogy munkáért kap pénzt, és nem alamizsnából tengeti az életét. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!