Fradi

2023.04.14. 10:20

Magyarország egyik legkellemesebb hangján szólalt meg Csercseszov – hallgasd meg!

Csercseszov hosszabbított egy évet a Fradinál, a pásztói színház igazgatója, Kautzky Armand pedig leszinkronizálta őt a Groupamában.

A.E.

Kautzky Armand a Groupama Arénában vendégeskedett

Forrás: fradi.hu

Sztárvendéget köszöntött szentélyében a Fradi, az ország egyik legismertebb színművésze és szinkronszínésze, Kautzky Armand látogatott el ugyanis a Groupama Arénába. A pásztói Balassi Bálint Színház igazgatóját, azaz a magyar James Bondot egy nem mindennapi feladatra is felkérte a gárda a Fradi TV április 11-i adásában, az M4 Sporton. A művész a Ferencváros orosz vezetőedzőjét, Csercseszovot szinkronizálta, méghozzá nem is akárhogyan!

Ahogy arról kedden beszámoltunk, szerződést hosszabbított a Ferencvárossal Sztanyiszlav Csercseszov, a bajnoki címvédő és listavezető Ferencváros futballcsapatának orosz vezetőedzője. A szakvezető exkluzív interjúban árulta el, hogy a magyar klub aktiválta a szerződésének azon tartalmát, amely szerint további egy évre – 2024 nyaráig – meghosszabbíthatják a vele kötött megállapodást.

Most mindent meg kell tennünk a magyar bajnokság sikeres teljesítése érdekében, és az idény végén majd ismét megbeszéljük a vezetőséggel a keret megerősítését az új szezon előtt

– nyilatkozta Csercseszov.

Decemberben beszámoltunk róla, hogy a Jászai Mari-díjas Kautzky Armand munkásságát a közmédia legrangosabb díjával, a Wacha Imre-díjjal ismerték el:

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!