Tapasztalat

2023.03.29. 19:48

Külföldön folytatja tovább tanulmányait Győzike fiatalabb lánya, Gáspár Virág

Gáspár Virág úgy tűnik nővére, Evelin nyomdokait követi: nagy lépésre szánta el magát és külföldre utazott, hogy ott bővítse ismereteit.

A.E.

A 21 éves Gáspár Virág sokat változott az évek során és úgy tűnik, hogy az élet több területén is nővére, Evelin példáját szeretné követni – írja az Origo.hu. A fiatal lány úgy tűnik komoly terveket szövöget, épp ezért nagy lépésre szánta el magát.

Korábban drasztikus fogyásával hívta fel a figyelmet magára, amiben Virág szintén nővére, Gáspár Evelin példáját követte, s most úgy tűnik, hogy már nem csak a külsőségekben szeretne hasonlítani testvérére. Mint az ismert, Evelin még 2014-ben felvételizett a Párizsi Üzleti Főiskolára, végül tanulmányait az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskolán fejezte be közgazdászként. Virág most szintén úgy döntött, hogy külföldön folytatja tanulmányait, ahogy arról Instagram-oldalán is beszámolt:

Mint láthattátok tegnap leszedettem a póthajamat és levágattam a hajamat, mivel hamarosan külföldön folytatom a tanulmányaimat és nem lesz túl sok időm foglalkozni a hajammal és megmondom őszintén egy kis újdonságra is vágytam

– írta legutóbbi bejegyzésében.

Bár Evelinhez hasonlóan a haját is levágatta, Gáspár Virág azt egyelőre nem árulta el, hogy pontosan hová és milyen szakra jelentkezett, de 24 órán át elérhető Instagram-történeteiben Franciaországból, a világörökségi helyszínné választott Vichy városából posztolt több fotót is. Ez a komoly lépés várhatóan nagy változásokat hoz majd a fiatalabb Gáspár-lány életébe.

Gáspár Virág a franciaországi Vichy városából posztolt több képet is az elmúlt 24 órában
Gáspár Virág a franciaországi Vichy városából posztolt több képet is az elmúlt 24 órában
Forrás: Instagram/Gáspár Virág

Édesanyja, Gáspár Bea épp múlt héten vendégeskedett a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában, ahol mindamellett, hogy elkészítette a család kedvenc húsvéti édességét, a fehércsokis répatortát, mesélt arról is, hogy kisebb lányuk, Gáspár Virág a budapesti BKSZC Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikumban szakácsnak tanul. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!