Labdarúgás

2024.05.16. 10:40

Bajnoki címért játszik hétvégén a Karancslapujtő

A negyedik harmadik fordulóját rendezik meg szombaton a vármegyei első osztályban. Bajnoki aranyéremért léphet pályára a listavezető Silver Tüzép Karancslapujtő gárdája.

Több csapat is bebiztosíthatja pozícióját a rájátszás negyedik fordulójának mérkőzésén. 

A Karancslapujtő (fehér) csapata otthon fogadja az Érsekvadkert csapatát, míg az Építők gárdája a Bánkhoz látogat hétvégén
A Karancslapujtő (fehér) együttese otthon fogadja az Érsekvadkert csapatát, míg az Építők gárdája a Bánkhoz látogat hétvégén
Fotó: Vendel Lajos / Forrás:  Nool.hu

Vármegyei I. osztály, rájátszás, 1-4. helyért, 4. forduló:
Bánk DA (2.) – Építők KC (4.)
Érsekvadkert, szombat, 17 óra.
A Bánk együttese egy héttel korábban kiütéses vereséget mért a létszámhiányosan kiálló Érsekvadkertre, így önbizalomtól duzzadva láthatja vendégül az Építők együttesét, akik szintén jó formát mutatnak a rájátszásban. A két csapat rájátszásban lejátszott első mérkőzésén döntetlen született, így szoros mérkőzésre lehet hétvégén is számítani.
Tippünk: 2–1
Silver Tüzép Karancslapujtő (1.) – Érsekvadkerti SE (3.)
Karancslapujtő, szombat, 17 óra.
A hazaiak huszáros hajrával értek el döntetlent múlt szombaton az Építők otthonában, míg a vendégek csúnya pofonba szaladtak bele a Bánk ellen. A sok sebből vérző csapatok összecsapásán a lapujtőiek számítanak favoritnak, akik győzelmük esetén már bajnoki címet is ünnepelhetnek.
Tippünk: 3–1
Vármegyei I. osztály, rájátszás, 5-8. helyért, 4. forduló:
Héhalom SE (8.) – Szendehely FC (6.)
Héhalom, szombat, 17 óra.
A héhalmi együttes elmúlt hétvégén kiütéses vereséget szenvedett el a Mohora csapata ellen, így minden bizonnyal szeretnének javítani, bár fél szemmel már a Nógrád Vármegyei Kupa döntőjére figyelnek. A Szendehely még harcban van az ötödik helyért, így mindent meg fognak tenni a három pontért.
Tippünk: 1–2
Unicum FC Mohora (5.) – Pásztói SK (7.)
Mohora, szombat, 17 óra.
A hazaiak jó formában várhatják az összecsapást, hiszen a rájátszásban eddig hibátlan mérleggel bírnak, ezáltal előre is léptek az ötödik helyre. Ezt a pozíciót minden bizonnyal szeretnék megtartani. Nagyobb esélyt a hazai pálya és az említett jobb forma adhat a Mohorának, de a Pásztó is okozhat meglepetést az összecsapáson.
Tippünk: 2–1
Vármegyei I. osztály, rájátszás, 9-12. helyért, 1. forduló:
Berkenye SE (10.) – Szécsény VSE (11.)
Berkenye, szombat, 17 óra.
A Berkenye két győzelemmel kezdte a rájátszást, amely sorozatát a sereghajtó ellen nem tudta növelni, hiszen a bátonyterenyeiek két vállra fektették őket hazai környezetben. A Rusvay csapat szeretne még versenyben maradni a kilencedik helyért, amelynek fényében nehéz feladat vár a szécsényiekre, akik így nem a legjobb előjelekkel utazhatnak a nyugati megyehatárra, de a pontszerzésben bizakodhatnak.
Tippünk: 3–1
Bátonyterenyei TC (12.) – Diósjenő SE (9.)
Bátonyterenye, szombat, 17 óra.
A hazaiak legyőzték egy héttel korábban idegenben a Berkenyét, így bizakodva vághatnak bele a hétvégi összecsapásba is hazai pályán. A Diósjenő csapata szeretne három pontot szerezni a sereghajtó otthonában, hiszen akkor bebiztosítanák a kilencedik helyezésüket.
Tippünk: 2–2

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában